2018. dec 16.

Karácsonyváró képek

írta: Térkomponáló
Karácsonyváró képek

Dekoráció önmagunk és mások motiválására

kibe1.jpgAz ünnep velejárója az ünnepi külső. Legyen az ruha, ékszer, smink, de a belső terek ünnepi dekorációjáról sem szabad megfeledkezni.

A karácsonyi ünnepkör pedig minden ünnepi alkalom közül kiemelkedik szín- és formavilágával, sajátos hangulatával, ami legtöbbünket nem hagy érzéketlenül.

Személy szerint minden évben alig várom, hogy a jó ideje gyűjtögetett anyagokból, termésekből dekorációt készíthessek. Természetesen minden évben jellemzően időben meg is csúszom ezzel a dologgal, így aztán az advent kezdetére többnyire nem valósul meg, amit korábban elterveztem.

Ez persze engem nem zavar, hiszen így lesz az ötletekből megvalósult ajándék, amit az utolsó napokban adok csak kézbe.

Azoknak, akikkel a napi rutin során képesek vagyunk a néhány szótól, a felületes érdeklődéstől többet és mélyebbet is váltani egymással.

Azoknak, akik igazán fontosak.kibe2.jpgNekik és persze saját környezetembe is készültek a fotón láthatók. Kikapcsolódásként, feltöltődésként.kibe3.jpgAz idei év erősítette meg bennem még inkább azt, hogy nem szabad szűkösen bánni a személyre, személyekre, főként a saját magunk személyére szóló idővel, mert megtérül. Jobban, mint gondolnánk....i.jpgÍgy, az időt nem sajnálva születtek meg az alábbi képeken láthatók ebből az egyvelegből. Apróságok, de ennek ellenére jelentőséggel bírnak.

Hatnak alkotás közben és remélhetőleg a térben is. Ott, ahol elhelyezik őket...kk1.jpg

kk4.jpgkk5.jpg

kk7.jpg

kk6.jpg

gy1.jpg

gy2_2.jpg

gy4_2.jpg

h2_1.jpg

h1.jpg

Szólj hozzá